Штучні квіти Мака, атлас, мікс, 140 мм Збільшити зображення

Штучні квіти Мака, атлас, мікс, 140 мм

v-M14

Ціна за упаковку: 1800.00 грн

В упаковці: 600 шт (6 кольорів)

Діаметр квітки: 130-140 мм

More details

У наявності

3.00 грн за 1 мак

1,800.00 грн

Характеристики

Кількість в упаковці600
Назва квіткиМак
Діаметр квітки, мм140
Склад виробуТекстиль, пластмаса
Матеріал квіткиАтласна тканина
Колір/забарвлення6 кольорів
ВідпарюванняЛегке
Додаткова інформація2 шари пелюсток
УпаковкаПластиковий пакет
ВиробництвоКитай

Опис

Квітка штучного Мака, 140 мм, 6 кольорів

Любов до природи завжди переливається у творчість і ці штучні квіти мака у міксі кольорів - яскравий приклад цієї гармонії. Зберігаючи неперевершену красу та витончений вигляд природних маків, ця квітка вражає своєю вишуканістю, легкістю та елегантністю.

Кожна пелюстка мака доторкається до вашої душі ніжністю та пристрастю, неначе сповіщаючи про настання теплої пори року. Завдяки своїй реалістичності, ці штучні квіти стануть незамінною частиною вашого інтер'єру, декоруючи будь-який простір своєю неповторною вродою.

Голівка маку має діаметр 140 мм. Квіти виготовлені з високоякісних матеріалів, які забезпечують довговічність та яскравість кольорів, не вимагаючи при цьому складних процедур догляду.

Цікавий факт про маки:

Маки, окрім своєї природної вроди, мають історичне значення та символізм у багатьох культурах. У середньовічній англійській мові слово "poppy" (мак) також мало значення "спати", оскільки вірувалося, що зерна маку мають здатність вас помиршити та принести спокій.

З естетичної точки зору, маки завжди були популярними серед художників. Вони є частою темою у живопису та символізують життя, смерть та вічний спокій. Тож, маки не лише квіти, а й джерело натхнення для мистецтва та душі.

Дозвольте цим штучним макам внести крапельку краси та глибини в ваше життя. Розквітайте разом з ними, створюючи неперевершені моменти гармонії та спокою в вашому оточенні.

Відгуки

Залишити відгук

Штучні квіти Мака, атлас, мікс, 140 мм

Штучні квіти Мака, атлас, мікс, 140 мм

Ціна за упаковку: 1800.00 грн

В упаковці: 600 шт (6 кольорів)

Діаметр квітки: 130-140 мм

Залишити відгук

Ознайомтесь з