Штучні квіти Півонії, 85 мм

Ціна за упаковку: 360.00 грн

В упаковці: 20 шт

Діаметр квітки: 80-85 мм

More details

У наявності

18.00 грн за 1 квітку

360.00 грн

Характеристики

Кількість в упаковці20
Назва квіткиПівонія
Діаметр квітки, мм85
Склад виробуТекстиль, пластмаса
ВідпарюванняНе потрібно
ВиробництвоКитай

Опис

Квітка штучної Півонії, діаметр 85 мм

Штучні квіти півонії - не просто елементи декору, а витончені шедеври, які приносять у ваш простір неповторну красу та вишуканість. Кожна пелюстка цієї квітки відтворена з найвищою увагою до деталей, їх природний вигляд зачаровує, як справжні живі квіти.

Ці штучні півонії відзначаються неймовірною реалістичністю та ніжністю. Коли ви тримаєте їх у руках, ви відчуваєте неповторний відчуття свіжості та весняної гармонії. Їхні пелюстки м'які на дотик і мають природний відтінок, що додає їм ще більше реалізму.

Завдяки своєму невеликому розміру (діаметр квітки 85 мм), ці штучні півонії ідеально підходять для різноманітних декоративних застосувань. Вони можуть стати незамінною частиною букетів, квіткових композицій, весільних арок чи прикрасити інтер'єр вашого будинку, офісу чи кафе.

Створіть особливу атмосферу ніжності та витонченності, використовуючи ці штучні півонії у вашому декорі. Вони не тільки додають краси, але і створюють відчуття тепла та турботи, яке переповнює серце кожного, хто на них дивиться. Нехай ці півонії розцвітуть у вашому житті, приносячи з собою незабутню атмосферу краси та незмінний відчуття весняної свіжості.

Відгуки

Залишити відгук

Штучні квіти Півонії, 85 мм

Штучні квіти Півонії, 85 мм

Ціна за упаковку: 360.00 грн

В упаковці: 20 шт

Діаметр квітки: 80-85 мм

Залишити відгук

Ознайомтесь з