Букетна нога з листям троянди на 9 голів, лита, 510 мм Збільшити зображення

Букетна нога з листям троянди на 9 голів, лита, 510 мм

N100-$

Ціна за упаковку: 230.00 грн

В упаковці: 10 шт

Висота ніжки: 510 мм

Кількість гілок: 9 шт

More details

У наявності

23.00 грн за 1 ніжку

230.00 грн

Характеристики

Кількість в упаковці10
Висота, мм510
Висота ніжки, мм510
Склад виробуТекстиль, пластмаса, метал
Колір/забарвленняЗелений
Кількість гілок9
Кількість листя9
Тип ніжкиЛита
Конструкція ніжкиКаскадна
Комплект поставки на 1 од.1 букетна ніжка, 9 штучного листя із зубчастими краями, 9 добавок
ВідпарюванняНе потрібно
УпаковкаЗв'язка
ВиробництвоКитай

Опис

Букетна ніжка на 9 голів із зубчастим листям та добавками

Представляємо вам чудову букетну ніжку з листям троянд - ідеальний вибір для тих, хто хоче створити неперевершені штучні букети з власним дотиком та унікальним дизайном. Ця креативна та зручна ніжка дозволяє вам легко та швидко створювати вишукані композиції, об'єднуючи квіти зі свіжим листям.

Букетна ніжка складається з дев'яти гілок, на кожній по листу та добавці, які надають майбутньому букету вишуканість та романтичний шарм. Великий вибір головок квітів у нашому інтернет-магазині дозволяє створити неповторні букети, які підкреслять ваш індивідуальний стиль і додадуть неповторності кожній події або приміщенню.

Листя на ніжці додає природний вигляд і збагачує композицію, надаючи букету свіжості та живого вигляду. Завдяки такій ніжці, ви можете ефектно поєднувати різні квіти, створюючи гармонійні та елегантні букети на будь-який смак.

Крім того, зручний механізм ніжки дозволяє легко надягати і знімати квіти, що дозволяє вам змінювати композицію згідно з настроєм і подією. Вам не потрібні спеціальні навички або інструменти, лише ваша творчість та фантазія!

Завдяки цій букетній ніжці ви можете стати справжнім майстром декору та створити незабутні штучні букети для різних подій та святкових заходів. Ви зможете прикрасити свій дім, подарувати красиві букети близьким та друзям або прикрасити будь-який захід неповторними декоративними композиціями.

Оберіть цю чудову букетну ніжку з листям троянд, додайте до неї улюблені квіти та створюйте букети своєї мрії! Реалізуйте свою креативність і здивуйте оточуючих вишуканими штучними композиціями, які будуть прикрасою будь-якого простору і надихнуть всіх на незабутні враження.

Відгуки

Залишити відгук

Букетна нога з листям троянди на 9 голів, лита, 510 мм

Букетна нога з листям троянди на 9 голів, лита, 510 мм

Ціна за упаковку: 230.00 грн

В упаковці: 10 шт

Висота ніжки: 510 мм

Кількість гілок: 9 шт

Залишити відгук

Ознайомтесь з