Штучні квіти Гвоздики, жовті та сині, шовк, 110 мм Збільшити зображення

Штучні квіти Гвоздики, жовті та сині, шовк, 110 мм

FA026-1

Ціна за упаковку: 220.00 грн

В упаковці: 100 шт (2 кольори)

Діаметр квітки: 110 мм

More details

Немає у наявності

2.20 грн за 1 квітку

220.00 грн

Характеристики

Кількість в упаковці100
Назва квіткиГвоздика
Діаметр квітки, мм110
Склад виробуТекстиль, пластмаса
Матеріал квіткиШовкова тканина
ВідпарюванняЛегке
ВиробництвоКитай

Опис

Штучні квіти "Гвоздика" - жовті та сині, шовкові, довжиною 110 мм

Штучні квіти "Гвоздика" - чудовий вибір для декорування і прикраси різних просторів. Цей неймовірний букет складається з жовтих та синіх гвоздик, які виготовлені зі шовку. Вони мають вигляд натуральних квітів і надають романтичний і елегантний акцент будь-якому інтер'єру.

Ці штучні гвоздики відрізняються високою якістю виготовлення і реалістичним дизайном. Кожна квітка має довжину 110 мм, що робить їх ідеальними для використання у букетах, вазонах або інших декоративних композиціях. Завдяки шовковій текстурі пелюсток, вони виглядають надзвичайно природними і м'якими на дотик.

Гвоздика, як рослина, має багату символіку і історію. Вона вважається символом любові, страсті і духовності. Також гвоздики асоціюються зі силою, енергією та відданістю. Ці квіти використовуються на різних заходах та урочистостях, включаючи весілля, випускні вечори, святкові прикраси і багато інших подій.

Вибір штучних квітів "Гвоздика" дозволяє створити красиву і довговічну композицію, яка залишиться свіжою і привабливою протягом тривалого часу. Вони не вигоряють на сонці, не вимагають поливу і не пожовкнуть з часом, зберігаючи свою красу й свіжість.

Замовлення штучних квітів - це чудовий спосіб створити неповторний декор у будь-якому приміщенні, без необхідності підтримувати рослини живими. Вони додають нотку природи і краси в будь-який інтер'єр, надаючи йому елегантний та стильний вигляд.

Замовляючи штучні квіти "Гвоздика", ви отримуєте чудову можливість прикрасити свій простір та насолоджуватися їх врожаєм незалежно від сезону або кліматичних умов.

Цікавий факт: Гвоздика (Dianthus) - це родина квіткових рослин, яка налічує близько 300 видів. Назва "гвоздика" походить від грецького слова "dianthos", що означає "божественний квітка" або "квітка богів". У багатьох культурах гвоздику вважають символом пристрасті, життєвої сили та краси. Вона також є офіційним квітом для 15-го річниці шлюбу.

Відгуки

Залишити відгук

Штучні квіти Гвоздики, жовті та сині, шовк, 110 мм

Штучні квіти Гвоздики, жовті та сині, шовк, 110 мм

Ціна за упаковку: 220.00 грн

В упаковці: 100 шт (2 кольори)

Діаметр квітки: 110 мм

Залишити відгук

Ознайомтесь з