Штучні квіти Букет мальви "Ковель", 7 голів, 360 мм Збільшити зображення

Штучні квіти Букет мальви "Ковель", 7 голів, 360 мм

Ціна за упаковку: 107.70 грн

В упаковці: 10 шт

Висота букета: 360 мм

Колір: мікс із 10 забарвлень

More details

У наявності

10.77 грн за 1 букет

107.70 грн

Характеристики

Кількість в упаковці10
Назва квіткиМальва
Висота букета, мм360
Висота ніжки, мм320
Діаметр квітки, мм90
Діаметр листя, мм160
Склад виробуТекстиль, пластмаса, метал
Матеріал квіткиШовкова тканина
Колір/забарвленняМікс/асорті
Кількість квіток7
Кількість гілок7
Кількість листя4
Тип ніжкиПроста
Конструкція ніжкиЗвичайна
Комплект поставки на 1 од.1 букетна ніжка, 7 квіткових головок, 4 штучных листків
ВідпарюванняНе потрібно
УпаковкаПластиковий пакет
ВиробництвоКитай, Україна

Опис

Штучний букет мальви "Ковель", 7 квіток, висота 36 см

Ласкаво просимо до світу витончених квітів та дивовижних почуттів. Запрошуємо вас відкрити букет мальви зі словного міста Ковель, квіти зачаровують своїм ніжним забарвленням та неповторними дотиками майстерності.

Вартість цього чудового букету робить його ідеальним рішенням для тих, хто цінує красу і елегантність, але не бажає переплачувати. Він дозволяє створити неповторні квіткові композиції та прикраси без значних витрат, зберігаючи при цьому неперевершену красу.

Кожна мальва, окутана у відтінки таємничого магічного глибокого кольору, творить музику квіткових сфер, де кожна пелюстка - як штрих малярського полотна, ніжно розписує образи краси. Відтворені з надзвичайною грацією, ці прекрасні квіти запрошують у незабутню мандрівку у світ естетичних насолод та природних дарунків.

Букет зі штучних квітів мальв - це перлина в океані квіткової симфонії, де пелюстки мальв уткані з м'якої тканини, неначе позолочений килим, який зігріває душу своєю вишуканістю. Його неповторний характер манить своєю унікальністю, спонукаючи відчути пристрасть до квіткової досконалості. Здійсніть мандрівку у світ незабутніх емоцій та таємниць з цим букетом мальви.

Особлива родзинка цього букету полягає в тому, що він зібраний з любов'ю в Україні. Кожен квітка, кожен елемент уважно підібраний і об'єднаний в неймовірну симфонію краси. Ви можете бути впевнені у якості та професійному виконанні кожної деталі.

Цікавий факт: в українській фольклорній традиції мальва достатньо відома. Її яскрава червона квітка часто асоціюється зі символом любові та щастя. У деяких регіонах України мальва використовується в обрядах та ритуалах, пов'язаних зі святкуванням весни та збереженням традицій культури.

Відгуки

Залишити відгук

Штучні квіти Букет мальви "Ковель", 7 голів, 360 мм

Штучні квіти Букет мальви "Ковель", 7 голів, 360 мм

Ціна за упаковку: 107.70 грн

В упаковці: 10 шт

Висота букета: 360 мм

Колір: мікс із 10 забарвлень

Залишити відгук

Ознайомтесь з