Штучні квіти Троянди, шовк, 100 мм

Ціна за упаковку: 193.00 грн

В упаковці: 100 шт (є вибір забарвлень)

Діаметр квітки: 100 мм

More details

1.93 грн за 1 троянду

193.00 грн

Характеристики

Кількість в упаковці100
Назва квіткиТроянда
Діаметр квітки, мм100
Склад виробуТекстиль, пластмаса
Матеріал квіткиШовкова тканина
ВідпарюванняЛегке
ВиробництвоКитай

Опис

Штучна Троянда з шовку, діаметр 100 мм, є вибір забарвлень

Штучна квітка "Троянда з шовку" - це чудовий вибір для створення незабутнього та елегантного декору. Ця шовкова троянда має надзвичайно реалістичний дизайн і виглядає як жива квітка. Її природний вигляд та ніжна кольорова гамма додають приміщенню особливого шарму та вишуканості.

Квітка має довжину 100 мм, що робить її чудовим вибором для використання у букетах, вазонах або як окремий елемент декору. Шовкова текстура пелюсток створює враження натуральності і м'якості на дотик, надаючи квітці привабливості та реалізму.

Троянда є прекрасним варіантом для тих, хто хоче насолоджуватися красою квітів без необхідності догляду та підтримки живих рослин. Вона не вимагає поливу, обрізання чи іншого спеціального догляду, зберігаючи свою свіжість і привабливість протягом тривалого часу.

Штучні троянди володіють символічним значенням, пов'язаним з любов'ю, красою та романтикою. Вони часто використовуються на весільних церемоніях, святкових подіях, випускних вечорах і різних урочистостях, додаючи особливого шарму та елегантності.

Купуючи цю штучну квітку, ви отримуєте можливість створити стильні та довговічні декоративні композиції, які додадуть краси і атмосфери будь-якому приміщенню. Ви можете застосовувати їх для прикраси дому, офісу, весільних заходів та інших урочистостей.

Шовкова троянда створить неповторний атмосферний образ, приверне увагу гостей та додаст нотку романтики та краси до будь-якої події чи простору. Зробіть свої моменти незабутніми за допомогою цієї витонченої та стильної штучної троянди.

Відгуки

Залишити відгук

Штучні квіти Троянди, шовк, 100 мм

Штучні квіти Троянди, шовк, 100 мм

Ціна за упаковку: 193.00 грн

В упаковці: 100 шт (є вибір забарвлень)

Діаметр квітки: 100 мм

Залишити відгук

Ознайомтесь з